Olfactory (OD) and gustatory (GD) dysfunction have been proven to be a typical symptom of SARS-CoV-2 infection. However, their prevalence in different patient populations still needs to be clarified.

Smell and taste alterations in Covid-19: a cross-sectional analysis of different cohorts

Tomasoni, Michele;Gualtieri, Tommaso;Taboni, Stefano;Zorzi, Silvia;Deganello, Alberto;Redaelli De Zinis, Luca Oscar;Maroldi, Roberto;Mattavelli, Davide
2020-01-01

Abstract

Olfactory (OD) and gustatory (GD) dysfunction have been proven to be a typical symptom of SARS-CoV-2 infection. However, their prevalence in different patient populations still needs to be clarified.
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Smell and taste alterations in Covid‐19.pdf

accesso aperto

Tipologia: Full Text
Licenza: DRM non definito
Dimensione 871.89 kB
Formato Adobe PDF
871.89 kB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11379/530612
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? 70
  • Scopus 100
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 95
social impact