GIGLIOTTI, Carmelina

GIGLIOTTI, Carmelina  

Dipartimento di Medicina Molecolare e Traslazionale  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 31 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Andamento meteorologico e qualità dell’olio extravergine di oliva 1-gen-2005 D., Tura; O., Failla; S., Ped; Gigliotti, Carmelina; A., Serraiocco; D., Bassi
Antioxidant profiling in virgin olive oil (Olea europea L.) in relation to cultivar and site of cultivation 1-gen-2007 D., Tura; Gigliotti, Carmelina; S., Ped; O., Failla; D., Bassi; A., Serraiocco
Carbonylic volatile compounds and total conjugated fatty acids content in cow milk 1-gen-2010 Rovellini, P.; Venturini, S.; Fusari, P.; Caroli, Anna Maria; Gigliotti, Carmelina
Contenuto di vitamina D nel latte di differenti specie 1-gen-2014 Bulgari, Omar; Caroli, Anna Maria; Chessa, S; Altomonte, I; Salari, F; Martini, M; Gigliotti, Carmelina
Determination of Olive Leaf Boron Critical Levels in Northern Italy. 1-gen-2008 O., Failla; S., Pedò; D., Bassi; Gigliotti, Carmelina
Dosaggio dell’attività enzimatica delle proteasi del latte bovino 1-gen-2009 Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Bolzoni, G.; Gigliotti, Carmelina; Caroli, Anna Maria
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy 1-gen-2008 D., Tura; O., Failla; S., Pedò; C. GIGLIOTTI A., Serraiocco; Gigliotti, Carmelina
Evaluation of different storage conditions of extra virgin olive oils with an innovative recognition tool built by means of electronic nose and electronic tongue 1-gen-2006 M. S., Cosio; D., Ballabio; S., Benedetti; Gigliotti, Carmelina
Fatty acids content and carbonylic volatile compounds in cow’s milk 1-gen-2011 Rovellini, P; Venturini, S; Fusari, P; Bulgari, Omar; Caroli, Anna Maria; Gigliotti, Carmelina
Geographical origin and authentication of extra virgin olive oil by an electronic nose in combination with artificial neural networks 1-gen-2006 M. S., Cosio; D., Ballabio; S., Benedetti; Gigliotti, Carmelina
Goat milk allergenicity as a function of alphas1-casein genetic polymorphism 1-gen-2011 Ballabio, C; Chessa, S; Rignanese, Daniela; Gigliotti, Carmelina; Pagnacco, G; Terracciano, L; Fiocchi, A; Restani, P; Caroli, Anna Maria
Highly polarized optical harmonic generation into zero-order diffraction from gradient semiconductor metasurfaces 1-gen-2019 Marino, G.; Gigli, C.; Rocco, D.; Favero, I.; Lemaitre, A.; De Angelis, C.; Leo, G.
Le caseine caprine e ovine: variabilità genetica ed effetti sulla qualità del latte. Scienza e Tecnica Lattiero-Casearia 1-gen-2008 Caroli, Anna Maria; Chessa, S.; Rignanese, Daniela; Ceriotti, G.; Bolla, P.; Gigliotti, Carmelina; Erhardt, G.
Mycotoxins in vegetable oils: proposal and single-laboratory validation of a multiresidue method 1-gen-2008 N., Cortesi; P., Fusari; Gigliotti, Carmelina
Natural variation of vitamin D in cow’s milk 1-gen-2013 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Chessa, S.; Rizzi, R.; Gigliotti, Carmelina
Preliminary study on application of mid infrared spectroscopy for the evaluation of the virgin olive oil “freshness” 1-gen-2007 N., Sinelli; Cosio, M. S.; Gigliotti, Carmelina; E., Casiraghi
Profilo lattoproteico e attività proteasica totale del latte di asina 1-gen-2014 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Gigliotti, Carmelina; Altomonte, I; Salari, F; Martini, M.
Relazioni tra attività delle proteasi totali del latte bovino e polimorfismi genetici lattoproteici 1-gen-2012 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Rignanese, Daniela; Chessa, S.; Gigliotti, Carmelina
Relazioni tra attività delle proteasi totali del latte bovino e polimorfismi genetici lattoproteici 1-gen-2010 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Rignanese, Daniela; Chessa, S.; Gigliotti, Carmelina
Relazioni tra formazione di sedimento del latte UHT, attività proteasica e lipasica totale e profilo lattoproteico 1-gen-2014 Bulgari, Omar; Savino, S; Fierro, A; Gigliotti, Carmelina; Caroli, Anna Maria