GIGLIOTTI, Carmelina
GIGLIOTTI, Carmelina
Dipartimento di Medicina Molecolare e Traslazionale
Andamento meteorologico e qualità dell’olio extravergine di oliva
2005-01-01 D., Tura; O., Failla; S., Ped; Gigliotti, Carmelina; A., Serraiocco; D., Bassi
Antioxidant profiling in virgin olive oil (Olea europea L.) in relation to cultivar and site of cultivation
2007-01-01 D., Tura; Gigliotti, Carmelina; S., Ped; O., Failla; D., Bassi; A., Serraiocco
Carbonylic volatile compounds and total conjugated fatty acids content in cow milk
2010-01-01 Rovellini, P.; Venturini, S.; Fusari, P.; Caroli, Anna Maria; Gigliotti, Carmelina
Contenuto di vitamina D nel latte di differenti specie
2014-01-01 Bulgari, Omar; Caroli, Anna Maria; Chessa, S; Altomonte, I; Salari, F; Martini, M; Gigliotti, Carmelina
Determination of Olive Leaf Boron Critical Levels in Northern Italy.
2008-01-01 O., Failla; S., Pedò; D., Bassi; Gigliotti, Carmelina
Dosaggio dell’attività enzimatica delle proteasi del latte bovino
2009-01-01 Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Bolzoni, G.; Gigliotti, Carmelina; Caroli, Anna Maria
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy
2008-01-01 D., Tura; O., Failla; S., Pedò; C. GIGLIOTTI A., Serraiocco; Gigliotti, Carmelina
Evaluation of different storage conditions of extra virgin olive oils with an innovative recognition tool built by means of electronic nose and electronic tongue
2006-01-01 M. S., Cosio; D., Ballabio; S., Benedetti; Gigliotti, Carmelina
Fatty acids content and carbonylic volatile compounds in cow’s milk
2011-01-01 Rovellini, P; Venturini, S; Fusari, P; Bulgari, Omar; Caroli, Anna Maria; Gigliotti, Carmelina
Geographical origin and authentication of extra virgin olive oil by an electronic nose in combination with artificial neural networks
2006-01-01 M. S., Cosio; D., Ballabio; S., Benedetti; Gigliotti, Carmelina
Goat milk allergenicity as a function of alphas1-casein genetic polymorphism
2011-01-01 Ballabio, C; Chessa, S; Rignanese, Daniela; Gigliotti, Carmelina; Pagnacco, G; Terracciano, L; Fiocchi, A; Restani, P; Caroli, Anna Maria
Highly polarized optical harmonic generation into zero-order diffraction from gradient semiconductor metasurfaces
2019-01-01 Marino, G.; Gigli, C.; Rocco, D.; Favero, I.; Lemaitre, A.; De Angelis, C.; Leo, G.
Le caseine caprine e ovine: variabilità genetica ed effetti sulla qualità del latte. Scienza e Tecnica Lattiero-Casearia
2008-01-01 Caroli, Anna Maria; Chessa, S.; Rignanese, Daniela; Ceriotti, G.; Bolla, P.; Gigliotti, Carmelina; Erhardt, G.
Mycotoxins in vegetable oils: proposal and single-laboratory validation of a multiresidue method
2008-01-01 N., Cortesi; P., Fusari; Gigliotti, Carmelina
Natural variation of vitamin D in cow’s milk
2013-01-01 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Chessa, S.; Rizzi, R.; Gigliotti, Carmelina
Preliminary study on application of mid infrared spectroscopy for the evaluation of the virgin olive oil “freshness”
2007-01-01 N., Sinelli; Cosio, M. S.; Gigliotti, Carmelina; E., Casiraghi
Profilo lattoproteico e attività proteasica totale del latte di asina
2014-01-01 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Gigliotti, Carmelina; Altomonte, I; Salari, F; Martini, M.
Relazioni tra attività delle proteasi totali del latte bovino e polimorfismi genetici lattoproteici
2012-01-01 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Rignanese, Daniela; Chessa, S.; Gigliotti, Carmelina
Relazioni tra attività delle proteasi totali del latte bovino e polimorfismi genetici lattoproteici
2010-01-01 Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Rignanese, Daniela; Chessa, S.; Gigliotti, Carmelina
Relazioni tra formazione di sedimento del latte UHT, attività proteasica e lipasica totale e profilo lattoproteico
2014-01-01 Bulgari, Omar; Savino, S; Fierro, A; Gigliotti, Carmelina; Caroli, Anna Maria
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Andamento meteorologico e qualità dell’olio extravergine di oliva | 1-gen-2005 | D., Tura; O., Failla; S., Ped; Gigliotti, Carmelina; A., Serraiocco; D., Bassi | |
Antioxidant profiling in virgin olive oil (Olea europea L.) in relation to cultivar and site of cultivation | 1-gen-2007 | D., Tura; Gigliotti, Carmelina; S., Ped; O., Failla; D., Bassi; A., Serraiocco | |
Carbonylic volatile compounds and total conjugated fatty acids content in cow milk | 1-gen-2010 | Rovellini, P.; Venturini, S.; Fusari, P.; Caroli, Anna Maria; Gigliotti, Carmelina | |
Contenuto di vitamina D nel latte di differenti specie | 1-gen-2014 | Bulgari, Omar; Caroli, Anna Maria; Chessa, S; Altomonte, I; Salari, F; Martini, M; Gigliotti, Carmelina | |
Determination of Olive Leaf Boron Critical Levels in Northern Italy. | 1-gen-2008 | O., Failla; S., Pedò; D., Bassi; Gigliotti, Carmelina | |
Dosaggio dell’attività enzimatica delle proteasi del latte bovino | 1-gen-2009 | Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Bolzoni, G.; Gigliotti, Carmelina; Caroli, Anna Maria | |
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy | 1-gen-2008 | D., Tura; O., Failla; S., Pedò; C. GIGLIOTTI A., Serraiocco; Gigliotti, Carmelina | |
Evaluation of different storage conditions of extra virgin olive oils with an innovative recognition tool built by means of electronic nose and electronic tongue | 1-gen-2006 | M. S., Cosio; D., Ballabio; S., Benedetti; Gigliotti, Carmelina | |
Fatty acids content and carbonylic volatile compounds in cow’s milk | 1-gen-2011 | Rovellini, P; Venturini, S; Fusari, P; Bulgari, Omar; Caroli, Anna Maria; Gigliotti, Carmelina | |
Geographical origin and authentication of extra virgin olive oil by an electronic nose in combination with artificial neural networks | 1-gen-2006 | M. S., Cosio; D., Ballabio; S., Benedetti; Gigliotti, Carmelina | |
Goat milk allergenicity as a function of alphas1-casein genetic polymorphism | 1-gen-2011 | Ballabio, C; Chessa, S; Rignanese, Daniela; Gigliotti, Carmelina; Pagnacco, G; Terracciano, L; Fiocchi, A; Restani, P; Caroli, Anna Maria | |
Highly polarized optical harmonic generation into zero-order diffraction from gradient semiconductor metasurfaces | 1-gen-2019 | Marino, G.; Gigli, C.; Rocco, D.; Favero, I.; Lemaitre, A.; De Angelis, C.; Leo, G. | |
Le caseine caprine e ovine: variabilità genetica ed effetti sulla qualità del latte. Scienza e Tecnica Lattiero-Casearia | 1-gen-2008 | Caroli, Anna Maria; Chessa, S.; Rignanese, Daniela; Ceriotti, G.; Bolla, P.; Gigliotti, Carmelina; Erhardt, G. | |
Mycotoxins in vegetable oils: proposal and single-laboratory validation of a multiresidue method | 1-gen-2008 | N., Cortesi; P., Fusari; Gigliotti, Carmelina | |
Natural variation of vitamin D in cow’s milk | 1-gen-2013 | Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Chessa, S.; Rizzi, R.; Gigliotti, Carmelina | |
Preliminary study on application of mid infrared spectroscopy for the evaluation of the virgin olive oil “freshness” | 1-gen-2007 | N., Sinelli; Cosio, M. S.; Gigliotti, Carmelina; E., Casiraghi | |
Profilo lattoproteico e attività proteasica totale del latte di asina | 1-gen-2014 | Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Gigliotti, Carmelina; Altomonte, I; Salari, F; Martini, M. | |
Relazioni tra attività delle proteasi totali del latte bovino e polimorfismi genetici lattoproteici | 1-gen-2012 | Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Rignanese, Daniela; Chessa, S.; Gigliotti, Carmelina | |
Relazioni tra attività delle proteasi totali del latte bovino e polimorfismi genetici lattoproteici | 1-gen-2010 | Caroli, Anna Maria; Bulgari, Omar; Campagnari, M.; Rignanese, Daniela; Chessa, S.; Gigliotti, Carmelina | |
Relazioni tra formazione di sedimento del latte UHT, attività proteasica e lipasica totale e profilo lattoproteico | 1-gen-2014 | Bulgari, Omar; Savino, S; Fierro, A; Gigliotti, Carmelina; Caroli, Anna Maria |