ABBATANGELO, MARCO
ABBATANGELO, MARCO
Dipartimento di Ingegneria dell'Informazione
An Array of MOX Sensors and ANNs to Assess Grated Parmigiano Reggiano Cheese Packs' Compliance with CFPR Guidelines
2020-01-01 Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.; Zappa, D.; Comini, E.; Sberveglieri, G.
Application of a novel S3 nanowire gas sensor device in parallel with GC-MS for the identification of Parmigiano Reggiano from US and European competitors
2018-01-01 Abbatangelo, M.; Núñez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.
Application of a novel S3 nanowire gas sensor device in parallel with GC-MS for the identification of rind percentage of grated Parmigiano Reggiano
2018-01-01 Abbatangelo, M.; Núñez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.; Zappa, D.; Comini, E.; Sberveglieri, G.
Array of Semiconductor Nanowires Gas Sensor for IoT in Wastewater Management
2018-01-01 Sonrani, M.; Abbatangelo, Marco; Niabluficz-Carmona, E.; Duina, Giorgio; Malgaretti, M.; Comini, E.; Sberveglieri, V.; Bhandari, MANOHAR PRASAD; Bolpagni, D.; Sberveglieri, G.
BC-MOS: The novel bacterial cellulose based MOS gas sensors
2019-01-01 Núñez-Carmona, Estefanía; Bertuna, Angela; Abbatangelo, Marco; Sberveglieri, Veronica; Comini, Elisabetta; Sberveglieri, Giorgio
Innovative Sensor Approach to Follow Campylobacter jejuni Development
2019-01-01 Nunez-Carmona, E.; Abbatangelo, M.; Sberveglieri, V.
IOT Mox sensors array for industry 4.0 and food quality control
2021-03-15 Abbatangelo, Marco
k-NN and k-NN-ANN combined classifier to assess mox gas sensors performances affected by drift caused by early life aging
2020-01-01 Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.; Comini, E.; Sberveglieri, G.
Multidisciplinary approach to characterizing the fingerprint of Italian EVoO
2019-01-01 Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Duina, G.; Sberveglieri, V.
Nanomaterial gas sensors for online monitoring system of fruit jams
2019-01-01 Nunez-Carmona, E.; Abbatangelo, M.; Zottele, I.; Piccoli, P.; Tamanini, A.; Comini, E.; Sberveglieri, G.; Sberveglieri, V.
Nanostructured MOS Sensor for the Detection, Follow up, and Threshold Pursuing of Campylobacter Jejuni Development in Milk Samples
2020-01-01 Nunez-Carmona, E.; Abbatangelo, M.; Zappa, D.; Comini, E.; Sberveglieri, G.; Sberveglieri, V.
Novel equipment for food quality control: An IoT nanowire gas sensors array
2019-01-01 Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.
Overview of Iot Mox Chemical Sensors Arrays for Agri-Food Applications
2019-01-01 Abbatangelo, M.; Carmona, E. N.; Sberveglieri, V.; Comini, E.; Sberveglieri, G.
PRODUZIONE IN MASSA DI SENSORI DI GAS MEDIANTE DEPOSIZIONE PVD O VLS DI NANOFILI DI OSSIDI METALLICI SU SUBSTRATI ISOLANTI E SENSORI COSÌ OTTENUTI
2018-01-01 Zappa, Dario; Abbatangelo, Marco; Comini, Elisabetta; Galstyan, Vardan; Sberveglieri, Giorgio; Sberveglieri, Veronica; Duina, Giorgio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
An Array of MOX Sensors and ANNs to Assess Grated Parmigiano Reggiano Cheese Packs' Compliance with CFPR Guidelines | 1-gen-2020 | Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.; Zappa, D.; Comini, E.; Sberveglieri, G. | |
Application of a novel S3 nanowire gas sensor device in parallel with GC-MS for the identification of Parmigiano Reggiano from US and European competitors | 1-gen-2018 | Abbatangelo, M.; Núñez-Carmona, E.; Sberveglieri, V. | |
Application of a novel S3 nanowire gas sensor device in parallel with GC-MS for the identification of rind percentage of grated Parmigiano Reggiano | 1-gen-2018 | Abbatangelo, M.; Núñez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.; Zappa, D.; Comini, E.; Sberveglieri, G. | |
Array of Semiconductor Nanowires Gas Sensor for IoT in Wastewater Management | 1-gen-2018 | Sonrani, M.; Abbatangelo, Marco; Niabluficz-Carmona, E.; Duina, Giorgio; Malgaretti, M.; Comini, E.; Sberveglieri, V.; Bhandari, MANOHAR PRASAD; Bolpagni, D.; Sberveglieri, G. | |
BC-MOS: The novel bacterial cellulose based MOS gas sensors | 1-gen-2019 | Núñez-Carmona, Estefanía; Bertuna, Angela; Abbatangelo, Marco; Sberveglieri, Veronica; Comini, Elisabetta; Sberveglieri, Giorgio | |
Innovative Sensor Approach to Follow Campylobacter jejuni Development | 1-gen-2019 | Nunez-Carmona, E.; Abbatangelo, M.; Sberveglieri, V. | |
IOT Mox sensors array for industry 4.0 and food quality control | 15-mar-2021 | Abbatangelo, Marco | |
k-NN and k-NN-ANN combined classifier to assess mox gas sensors performances affected by drift caused by early life aging | 1-gen-2020 | Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Sberveglieri, V.; Comini, E.; Sberveglieri, G. | |
Multidisciplinary approach to characterizing the fingerprint of Italian EVoO | 1-gen-2019 | Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Duina, G.; Sberveglieri, V. | |
Nanomaterial gas sensors for online monitoring system of fruit jams | 1-gen-2019 | Nunez-Carmona, E.; Abbatangelo, M.; Zottele, I.; Piccoli, P.; Tamanini, A.; Comini, E.; Sberveglieri, G.; Sberveglieri, V. | |
Nanostructured MOS Sensor for the Detection, Follow up, and Threshold Pursuing of Campylobacter Jejuni Development in Milk Samples | 1-gen-2020 | Nunez-Carmona, E.; Abbatangelo, M.; Zappa, D.; Comini, E.; Sberveglieri, G.; Sberveglieri, V. | |
Novel equipment for food quality control: An IoT nanowire gas sensors array | 1-gen-2019 | Abbatangelo, M.; Nunez-Carmona, E.; Sberveglieri, V. | |
Overview of Iot Mox Chemical Sensors Arrays for Agri-Food Applications | 1-gen-2019 | Abbatangelo, M.; Carmona, E. N.; Sberveglieri, V.; Comini, E.; Sberveglieri, G. | |
PRODUZIONE IN MASSA DI SENSORI DI GAS MEDIANTE DEPOSIZIONE PVD O VLS DI NANOFILI DI OSSIDI METALLICI SU SUBSTRATI ISOLANTI E SENSORI COSÌ OTTENUTI | 1-gen-2018 | Zappa, Dario; Abbatangelo, Marco; Comini, Elisabetta; Galstyan, Vardan; Sberveglieri, Giorgio; Sberveglieri, Veronica; Duina, Giorgio |