Sfoglia per Rivista
Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the 'peppery' character of wine
2011-01-01 Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Solid-State Fermentation of Trichoderma spp.: A New Way to Valorize the Agricultural Digestate and Produce Value-Added Bioproducts
2023-01-01 Bulgari, Daniela; Alias, Carlotta; Peron, Gregorio; Ribaudo, Giovanni; Gianoncelli, Alessandra; Savino, Salvatore; Boureghda, Houda; Bouznad, Zouaoui; Monti, Eugenio; Gobbi, Emanuela
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Relationship of changes in rotundone content during grape ripening and winemaking to manipulation of the 'peppery' character of wine | 1-gen-2011 | Caputi, L.; Carlin, S.; Ghiglieno, I.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | |
Solid-State Fermentation of Trichoderma spp.: A New Way to Valorize the Agricultural Digestate and Produce Value-Added Bioproducts | 1-gen-2023 | Bulgari, Daniela; Alias, Carlotta; Peron, Gregorio; Ribaudo, Giovanni; Gianoncelli, Alessandra; Savino, Salvatore; Boureghda, Houda; Bouznad, Zouaoui; Monti, Eugenio; Gobbi, Emanuela |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile